OKUL SERVİS ARAÇLARININ TESPİTİNE İLİŞKİN İLAN

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında okulumuz öğrencileri için okul servis araçlarının tespiti işi 30/07/2021 cuma  Günü saat 13:00´te okulumuz müdür odasında yapılacaktır. Okul servis araçlarının tespiti işi dokümanını 21/07/2021-30/07/2021 (iş günleri içerisinde) tarihleri arasında okul idaresinden ücretsiz alabilirler.

T.C.

YENİŞEHİR KAYMAKAMLIĞI

Şehit Teğmen Ayfer Gök Anaokulu Müdürlüğü

ÖĞRENCİ SERVİS ARAÇLARININ TESPİTİ

İŞİ İLANI / DUYURUSUDUR

1-İşin Niteliği ve Yeri

Okulumuz Şehit Teğmen Ayfer Gök ulaşımı servisle sağlanacak öğrencilerin taşınacağı servis araçlarının tespiti ve sözleşme imzalanması iş ve işlemleri 25/10/2017 tarihli ve 30221 sayılı Resmî Gazete 'de yayımlanan Okul Servis Araçları Yönetmeliğinin 8 inci maddesine ve 30/05/2018 tarih ve 79523799-20-E.10581842 sayılı MEB onaylı "Okul Servis Araçlarının Çalıştırılmasına ilişkin Usul ve Esaslar" kapsamında yürütülecek olup ilgililere duyurulur.

2- Şartname ve Eklerin Alınabileceği Yerler ve Şartları

Taşıma işi için hazırlanan şartname ve ekleri Yenişehir İlçesi Şehit Teğmen Ayfer Gök Anaokulu okul Müdürlüğümüzden 21/07/2021 – 30/07/2021 tarihleri arasında mesai günleri ve mesai saatleri içerisinde ücretsiz olarak istekli taşımacılar tarafından alınabilecektir.

3-Servis Aracı Tespiti İşinin Yapılma Yeri, Tarihi ve Saati

Taşımacıyı Tespit Komisyonu tarafından Şehit Teğmen Ayfer Gök Anaokulu müdür odasında  30/07/2021 tarihinde saat:13:00' de yapılacaktır.

4- Okul Servis Araçları Hizmet Alımı İşine Katılabilme Şartları ve istenilen Belgeler

a) Tebligat için adres beyanı, irtibat için telefon numarası, varsa faks numarası ve elektronik posta adresi,

b) Gerçek kişi olması halinde servis çalıştırılması işinin yapıldığı yıl içinde alınmış ticaret ve / veya sanayi odası veya meslek odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,

c) Tüzel kişi olması halinde mevzuatı gereği tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğu ticaret ve /veya sanayi odasından servis çalıştırılması işine ilişkin ilanın yapıldığı yıl içerisinde alınmış tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge,

ç)Taşımayı gerçekleştireceği taşıtların gerçek kişilerde gerçek kişiler adına, tüzel kişilikler de üçte birinin tüzel kişilik adına tescilli olduğuna ilişkin belgeler,

d) Taşıma yapacağı araçların ruhsat fotokopileri ve araç muayene raporu,

e) Tahdit ve/veya tahsis uygulanan illerde tahditli/tahsisli araç plaka belgeleri, diğer illerde ise Okul Servis Araçları Yönetmeliğinde belirtilen şartlara uygun ve gerekli izin belgeleri,

f) Taşımacının servis ve yolcu taşımacılığını gösterir NACE kodlu faaliyet belgesi,

5-Evrakların Komisyona Teslimi

İstekliler, 30/07/2021 günü saat 13:00'e kadar taşıma işi için istenen evrakları komisyona tutanakla teslim eder. Taşımacıyı tespit komisyonuna verilen dosyalar herhangi bir sebeple geri alınamaz.

6-Servis Çalıştırma işinin nerede ve ne zaman yapılacağı

Diyarbakır Yenişehir ilçe merkezinde 1 adet Minübüs ile (Bu sayı artabilir,azalabilir.)çift yönlü; yani gidiş-geliş şeklinde 0-60 km'lik mesafe üzerinden Yenişehir ilçesi  Şehit Teğmen Ayfer Gök Anaokulu' na 2021-2022 Eğitim öğretim yılında 180 iş gününü  (Bu süre Milli Eğitim Bakanlığının iş takvimine göre bazen  tatiller nedeni ile azalabilir ) kapsayacak şekilde taşıma işi yapılacaktır. Okulun açık olduğu günlerde ders başlama ve bitiş saatimiz sabah grubu için 07:30-12:30,öğlen grubu için  12:30-17:30 'dir.  (Valilikçe bu ders saati giriş ve çıkışları değiştirilebilir.)

Murat TAŞDELEN